Unikt id

Hjælp – Unikt id
I denne artikel

Tilføj et ekstra lag af projektstyring ved at give dine opgaver deres egne id'er 🤖

Unikt id er en databaseegenskab, der hjælper dig med at styre projekter og organisere opgaver. Når egenskaben er tilføjet, oprettes der automatisk id'er for hvert nye og eksisterende databaseelement.

Mens du er i enhver database:

• Klik på + yderst til højre i databasen for at tilføje en ny egenskab.

• Vælg Id.

• Præfikset genereres automatisk ud fra teamområdets og databasens navne, men du kan til enhver tid ændre det i tekstfeltet.

Unik id-URL

Alle sider med den unikke id-egenskab kan tilgås via en særlig URL med id-nummeret. Hvis en side f.eks. har id'et: opgave-123, kan du få adgang til denne side via notion.so/opgave-123.

Bemærk: Unikke id-numre starter altid med 1 og tildeles hver side, herunder slettede sider. Id-numre ændres aldrig.

Give Feedback

Was this resource helpful?