Synkroniserede blokke

Synkroniserede blokke - hero
I denne artikel

Notion giver dig mulighed for at synkronisere indholdsblokke på tværs af flere lokationer. Med synkroniserede blokke kan du redigere alle disse forekomster på samme tid 🔄

Jump to FAQs

Synkronisering af indhold på tværs af sider

For at synkronisere indhold på tværs af sider skal du blot kopiere en eller flere blokke fra én side, indsætte dem på en anden og derefter vælge Indsæt, og synkroniser.

• Træk hen over blokken for at vælge det indhold, der skal synkroniseres, og kopiér derefter(cmd/ctrl + C).

• Naviger til en anden side, og indsæt(cmd/ctrl + V).

• Vælg Indsæt, og synkroniser. Dit indhold synkroniseres nu på tværs af sider.

• Synkroniseret indhold er angivet med en rød ring. Redigering på én side vil ændre andre forekomster i realtid.

• Hvis du vil synkronisere indholdet flere steder, skal du klikke på Kopiér, og synkroniser og derefter indsætte på den ønskede destination.

Bemærk: Hvis en bruger ikke har adgang til den side, der indeholder den originale blok, vil de ikke kunne se den synkroniserede blok andre steder. Sørg for at give de rette brugere tilladelse til at se den originale blok.

Synkronisering inden for den samme side

Synkroniserede blokke fungerer også inden for samme side! Du kan konvertere alt eksisterende indhold i dit arbejdsområde til en synkroniseret blok og derefter indsætte for at lave en kopi.

• Vælg den eksisterende blok ved at trække hen over den med markøren.

• Klik på blokhåndtaget ⋮⋮ til venstre for markeringen. Vælg Lav om tilSynkroniseret blok for at gøre den valgte blok synkroniserbar.

Tip: Skråstregskommandoen /lav om til synk kan også bruges til at konvertere en eksisterende blok til en synkroniseret blok!

• Klik på Kopiér, og synkroniser, og indsæt så på samme side.

Andre måder at synkronisere på

Du kan tilføje nye synkroniserede blokke helt fra bunden:

• Tilføj en ny synkroniseret blok med /synkroniseret blok eller med + menuen

• Tilføj nyt indhold direkte i, eller træk eksisterende indhold ind i den synkroniserede blok.

• Klik på Kopiér, og synkroniser og indsæt på enhver destination for at oprette en synkroniseret kopi.

• Hvis du holder musen over indhold, der synkroniseres på tværs af forskellige sider, vises en rød kant, så det er nemt at identificere.

• Klik på en synkroniseret blok for at redigere og tilføje indhold i den. Du kan også trække andre blokke ind i den synkroniserede blok.

• I menuen for den synkroniserede blok ser du en besked:

Redigerer i ↙ # andre sider, der angiver antallet af sider, hvor den synkroniserede blok findes.

• Hvis du klikker på Redigerer i ↙ # andre sider, kan du se og navigere til enhver af disse andre steder.

Tip: I denne menu vil der stå ORIGINAL ved siden af den originale synkroniserede blok.

Fjern synkronisering af en kopi

Hvis du vil fjerne synkronisering af en kopieret blok i forhold til resten:

• Klik på blokhåndtaget ⋮⋮ til venstre for blokken, eller ••• i menuen.

• Klik derefter på Fjern synkronisering.

• Synkronisering af dette specifikke indhold er nu fjernet. Andre synkroniserede blokke vil ikke blive påvirket.

Fjern synkronisering af alle

Hvis du vil fjerne synkronisering for alle synkroniserede blokke på én gang:

• Naviger til den oprindelige synkroniserede blok. Det kan du gøre ved at klikke på Redigerer i ↙ # andre sider og derefter på det tilbagelink, der er markeret ORIGINAL.

• Klik på blokhåndtaget ⋮⋮ til venstre for blokken, eller ••• i menuen.

• Klik derefter på Fjern synkronisering af alle.

• Synkronisering af alle forekomster af dette indhold er nu blevet fjernet, hvilket gør de tilknyttede blokke til individuelle duplikater.

FAQs

Jeg har tilføjet en synkroniseret blok til en anden side, men ingen andre kan redigere den.

Dem, du deler siden med, skal have redigeringsadgang til den originale blok for at kunne redigere eventuelle synkroniserede kopier.

Synkroniserede blokke vises ikke på en side, som jeg eksporterede.

Det beklager vi! Desværre er synkroniserede blokke ikke understøttet i eksporter endnu. Vi planlægger at tilføje denne egenskab snart, men tak fordi du bærer over med os i mellemtiden.