Start her

Hvad er Notion?
I denne artikel

Er du nysgerrig efter, hvad Notion er? Det viser vi dig lige her, og i de kommende artikler. Lad os komme i gang! 📍

Vi plejer at beskrive Notion som et sæt byggeklodser, eller blokke, til at skabe ting, du godt kan lide at bruge på din computer, f.eks.:

• Dokumenter

• Databaser

• Offentlige websteder

• Vidensbaser

• Systemer til projektstyring

• Verdens smukkeste noter...😉

Notion adskiller sig fra anden software på flere måder. Og når du først har mestret det grundlæggende, kan du stort set bygge, hvad du vil.

Det vigtigste er, at du ikke skal bekymre dig om at vide alt det, du kan gøre, med det samme. Vi opdager det sammen. Klik nedenfor for at kaste dig ud i det!