Dele arbeidet ditt

Dele arbeidet ditt ‒ hero
I denne artikkelen

Del alle Notion-sider du oppretter, med utvalgte personer, hele teamet eller hele nettet. Det er opp til deg. Her er en rask oversikt over hvordan du deler sider 🗣

Du kan invitere personer i eller utenfor arbeidsområdet ditt til å dele en Notion-side med deg.

• Start med siden din under Privat i sidestolpen.

• Gå til Del øverst til høyre på siden.

• Klikk på knappen Legg til personer .

• Skriv inn personens e-postadresse i det angitte feltet, velg et tilgangsnivå fra rullegardinmenyen (f.eks. Full tilgang, Kan vise, Kan kommentere) og klikk på Inviter.

• Hvis personen ikke er medlem av arbeidsområdet ditt, blir vedkommende lagt til på siden som gjest.

• Hvis personen allerede er medlem av arbeidsområdet ditt, vil du se profilbildet til vedkommende dukke opp i invitasjonsmenyen, og siden vil dukke opp under Delt i sidestolpen, som vist ovenfor.

Hvis du har flere personer som jobber sammen med deg i Notion, kan du raskt dele en hvilken som helst side med alle. Det er flere måter å gjøre dette på:

• Del med alle i arbeidsområdet ditt. Klikk på Del øverst til høyre på siden, og gi tilgang til Alle i [workspace name]. Du kan også tildele alle i arbeidsområdet ditt et bestemt tilgangsnivå fra rullegardinmenyen. Det kan for eksempel være slik at alle  Kan vise i stedet for å kunne redigere.

• Opprett en side i et hvilket som helst standard teamområde i sidestolpen. Alle i arbeidsområdet ditt er medlem av standard-teamområdene og får dermed automatisk tilgang til sidene i disse områdene. Finn ut mer om teamområder →

• Dra en privat side til et standard-teamområde i sidestolpen. Dermed blir den automatisk delt med alle.

• Del URL-adressen til en side. Hver side i Notion har sin egen unike URL-adresse som du kan bruke til å dele på Slack eller andre steder. Gå til Del øverst til høyre og klikk på Kopier sidelenke. Det er bare personer som har tilgang til siden, som kan se den.

Notion er en rask og enkel måte å opprette og redigere en nettside på. Publiser porteføljen, CV-en eller annet du ønsker å offentliggjøre på nettet.

• Klikk på Del øverst til høyre på siden, og klikk deretter på Publiser.

• Slå på Del på nett. Siden vil umiddelbart være offentlig på sin unike URL-adresse!

• Alle undersider vil også bli offentlig umiddelbart og fungere som lenker.

• Klikk på Kopier lenke for å dele siden din med hvem som helst, enten de bruker Notion eller ikke.