Opprette underside

Opprette en underside - hero
I denne artikkelen

Det er ingen mapper i Notion. Du kan i stedet organisere sider inne i sider i det uendelige. Her viser vi deg hvordan du oppretter en side inne i en annen side, noe som vi kaller en underside 📑

Opprett en underside inne i en eksisterende side ved hjelp av /side.

• Du får umiddelbart opp en tom underside. Gi den en tittel og begynn å legge til innhold, akkurat som du ville ha gjort med en hvilken som helst ny side.

• Når du nå går tilbake til den overordnede siden, ser du at undersiden er innebygd.

Du kan også opprette en underside direkte fra sidestolpen!

• Åpne sidestolpen ved hjelp av -knappen øverst til venstre i arbeidsområdet ditt.

• Hold musepekeren over en eksisterende side i sidestolpen, og trykk på +-knappen som vises til høyre for sidens navn. Dette vil raskt legge til en underside.

Når du har lagt til undersiden, vil du se at den nå vises i sidestolpen, nestet under den overordnede siden.

Du kan også se denne strukturen reflektert i brødsmulen øverst til venstre. Dette gjør det enkelt for deg å se plasseringen og hierarkiet til siden du jobber med.

Det er ingen grenser for hvordan du organiserer arbeidet ditt, og sidene i arbeidsområdet ditt kan enkelt omorganiseres.

• For å fjerne nestingen av en underside klikker du på den i sidestolpen og drar den ut av den overordnede sidens veksleknapp.

• Gjør det motsatte for å neste en side. Klikk og dra den til en annen side.