Notion for mobil

Notion for mobil - hero
I denne artikkelen

Du kan laste ned Notion til din iOS- eller Android-enhet for å ha enkel tilgang mens du er på farten. Les, rediger og kommenter alt Notion-innholdet ditt fra mobilappen 🤳

• Gå til www.notion.so i nettleseren på enheten din.

• Klikk på knappen på hjemmesiden for å laste ned Notion til din enhet.

• Du blir videresendt til Apple App Store eller Google Play Store der du kan laste ned appen gratis!

• Du kan også gå til App Store- eller Play Store-appen på enheten din og søke etter Notion.

• Logg inn med e-posten din, så er du klar.

En omvisning i mobilappen

• Opprett en ny side ved å trykke på plussikonet nederst til høyre.

• Du kan åpne søk ved å trykke på forstørrelsesglasset nederst til venstre.

• Åpne innboksen ved å trykke på bjelleikonet nederst i midten.

• Sidestolpen er skjult som standard, men den kan vises ved å trykke på ⠇☰-ikonet.

Ting du ikke kan gjøre på mobilen

På mobil kan du ikke utføre følgende handlinger. Du må logge inn på skrivebordet eller i nettleseren for å:

• Slette eller forlate arbeidsområder.

• Endre plan- eller faktureringsinnstillinger.

• Endre sikkerhetsinnstillinger for arbeidsområdet.

• Importere data.

• Endre kontoinformasjonen (bilde, e-postadresse, navn osv.)

Legge til og redigere innhold ved hjelp av mobilverktøylinjen

På skrivebordet kan du legge til eller redigere innholdsblokker ved å bruke skråstrek-kommandoer eller samhandle med ikoner som vises når du holder musepekeren over. På mobil må du imidlertid trykke på + i verktøylinjen ovenfor tastaturet for å velge hvilken innholdstype du vil legge til i siden din. Du kan også bruke verktøylinjen til å @-omtale en side eller en person, legge til en kommentar, legge til et bilde, slette innhold, dra inn innhold med mer.

Viktige forskjeller i grensesnittet

• Du kan ikke velge flere blokker ved å trykke og dra slik du kan klikke og dra på skrivebordet.

• Du kan ikke holde musepekeren over noe på mobil. I stedet ser du ikoner som ••• og + . På skrivebordet vises disse ikonene bare når du holder musepekeren over.

• Det er ingen kolonner på mobil. Alle kolonnestrukturer som du har opprettet på skrivebordet, komprimeres til en kolonne.