H επιχείρηση PKapps έχει θεσπίσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (εφεξής η «Πολιτική Δεδομένων» ή η «Πολιτική»), με σκοπό να ενημερώσει εσάς που επισκέπτεστε τον ιστότοπο Maitrr και πλοηγήστε σε αυτόν, προβαίνετε σε χρήση υπηρεσιών, είτε εγγράφεστε στη λίστα αποδεκτών των Newsletters του Maitrr, ή υπό οποιαδήποτε άλλη ιδιότητά σας κάνετε χρήση των υπηρεσιών, χαρακτηριστικών και λειτουργιών του ιστότοπου Maitrr, ή συμμετέχετε σε προωθητικές ή άλλες ενέργειες του, ή κάνετε χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media) του Maitrr, ή άλλως (εφεξής «Χρήστη(ς)», «χρήστες», «εσείς», «σας»), για τους τρόπους με τους οποίους η επιχείρηση PKapps μπορεί να συλλέγει, να χρησιμοποιεί, να προστατεύει ή να διαχειρίζεται τα προσωπικά σας στοιχεία.

Τρόποι επικοινωνίας για κάθε ζήτημα που τυχόν σας απασχολεί σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα

Για οποιοδήποτε θέμα αφορά την παρούσα πολιτική απορρήτου και την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνείτε και να υποβάλετε τα σχόλια, απορίες σας, παρατηρήσεις ή τυχόν παράπονά σας με αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο contact(at)maitrr(dot)com.

Είδος των δεδομένων που συλλέγονται ή παράγονται.

Στα προσωπικά δεδομένα σας ανήκει κάθε πληροφορία που επιτρέπει, είτε από μόνη είτε συνδυαστικά με άλλες, τη μοναδική ταυτοποίησή σας (είτε άμεσα είτε έμμεσα), κατά τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Κατά την πλοήγησή σας στον ιστότοπο Maitrr, την εγγραφή σας στη λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών δελτίων Newsletter, τη συμμετοχή σας σε ενέργειες προωθητικές του Maitrr όπως για παράδειγμα διαγωνισμούς, τη διάδραση στα Social Media (πχ. σχόλιά σας, Likes κτλ.) ή άλλως, ενδεχομένως συλλέγονται διάφοροι τύποι προσωπικών δεδομένων για εσάς, είτε απευθείας από εσάς, είτε από τρίτους, ή/και με αυτοματοποιημένα μέσα.

Μεταξύ των τύπων Προσωπικών Δεδομένων που συλλέγει η επιχείρηση PKapps, από μόνο της ή μέσω τρίτων, υπάρχουν: Cookies, Δεδομένα χρήσης, διεύθυνση email, όνομα, επώνυμο, αριθμός τηλεφώνου, διάφοροι τύποι δεδομένων, δεδομένα γενικής δραστηριότητας, γεωγραφική θέση, ημερομηνία γέννησης, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, φύλο και όνομα εταιρείας.

Λεπτομέρειες για κάθε τύπο προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται παρέχονται στις ειδικές ενότητες αυτής της πολιτικής απορρήτου ή από συγκεκριμένα κείμενα επεξηγήσεων που εμφανίζονται πριν από τη συλλογή δεδομένων.

Τα Προσωπικά Δεδομένα μπορεί να παρέχονται ελεύθερα από τον Χρήστη ή, σε περίπτωση Δεδομένων Χρήσης, να συλλέγονται αυτόματα όταν χρησιμοποιείτε ιστότοπους υπηρεσιών που έμμεσα ή άμεσα παρέχονται από την επιχείρηση PKapps.

Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, όλα τα Δεδομένα που ζητούνται από την επιχείρηση PKapps είναι υποχρεωτικά και η αποτυχία παροχής αυτών των Δεδομένων ενδέχεται να καταστήσει αδύνατη την παροχή των υπηρεσιών της από την επιχείρηση PKapps. Σε περιπτώσεις όπου η επιχείρηση PKapps δηλώνει συγκεκριμένα ότι ορισμένα δεδομένα δεν είναι υποχρεωτικά, οι χρήστες είναι ελεύθεροι να μην κοινοποιούν αυτά τα δεδομένα χωρίς συνέπειες στη διαθεσιμότητα ή τη λειτουργία της Υπηρεσίας.

Οι χρήστες που δεν γνωρίζουν ποια προσωπικά δεδομένα είναι υποχρεωτικά μπορούν να επικοινωνήσουν με την επιχείρηση PKapps.

Οποιαδήποτε χρήση των Cookies - ή άλλων εργαλείων παρακολούθησης - από την επιχείρηση PKapps ή από τους κατόχους τρίτων υπηρεσιών που χρησιμοποιούνται από την Υπηρεσία, εξυπηρετεί το σκοπό της παροχής της Υπηρεσίας που απαιτείται από τον Χρήστη, εκτός από άλλους σκοπούς που (εάν υπάρχουν) περιγράφονται στο παρόν.

Οι χρήστες είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για τυχόν Προσωπικά Δεδομένα τρίτων που λαμβάνονται, δημοσιεύονται ή κοινοποιούνται μέσω ιστότοπων της επιχείρησης PKapps και επιβεβαιώνουν ότι έχουν τη συγκατάθεση του τρίτου μέρους να παρέχουν τα Δεδομένα στην Επιχείρηση.

Δεν συλλέγεται εν γνώση της Επιχείρησης, οποιαδήποτε πληροφορία από οποιοδήποτε πρόσωπο κάτω των 18 ετών. Σε περίπτωση που είστε κάτω των 18 ετών, μη χρησιμοποιείτε είτε παρέχετε οποιαδήποτε πληροφορία, μην εγγράφεστε ως μέλος ή στη λίστα αποδεκτών των ενημερωτικών δελτίων του Maitrr, μην κάνετε οποιαδήποτε αγορά και μην δίνετε οποιαδήποτε πληροφορία για το πρόσωπό σας στην Επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος, της διεύθυνσης, ή στοιχείων επικοινωνίας σας (τηλέφωνο, email κτλ.). Εάν διαπιστωθεί ότι έχουν συλλεχθεί ή ληφθεί δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από άτομο κάτω των 18 ετών, θα διαγραφούν πάραυτα εκτός αν έχει δοθεί συγκατάθεση γονέα ή κηδεμόνα.

Πώς & Νομιμοποιητική βάση / Πού / Για πόσο / Γιατί συλλέγονται και επεξεργάζονται τα δεδομένα