DESCRIPCIÓ

Després d'escoltar tots els comentaris i idees durant la passada visita al terreny, hem mirat de sintetitzar les idees clau comentades amb els següents conceptes grafiats a sota.

El projecte proposat està concebut des de les característiques típiques d'un sistema industrial modular que faran possible una construcció ràpida i d'alta qualitat.

Us deixo aquí també un enllaç d'informació bàsica sobre el concepte de construcció PASSIVHAUS per si volem anar a una solució energètica més enllà de la Certificació Energètica A estàndard.

PROTECCIÓ EN FRONT EL VENT DEL NORD

Protecció dels vents freds del Nord a les zones de pati

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/secure.notion-static.com/146d38d5-7e96-41df-8029-dd9492dd17c7/Archivo_31-3-20_18_27_54.jpeg

LLUM, IL·LUMINACIÓ I ALEGRIA A TOTES LES AULES

Les estances que no queden orientades a Sud, igualment rebran il·luminació i energia gracies a la coberta inclinada

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/secure.notion-static.com/8d7f8ce3-a9ae-44a8-a94a-369d556480fa/Archivo_1-4-20_9_18_54_(2).jpeg

MÀXIMA CAPTACIÓ D'ENERGIA SOLAR

L'edifici tindrà una demanda energètica reduïda simplement gràcies la orientació cap al Sud (sud/es i sud/oest) de totes les aules.

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/secure.notion-static.com/00e87091-4701-4b82-ba04-c461904e2231/Archivo_31-3-20_18_38_16_(2).jpeg

ESPAIS EXTERIORS PORXATS PER A CADA FUNCIÓ

Zones aixopluc per a cada aula de Infantil i una de més gran per les aules de primària. També un porxo d'accés i una zona a cobert per les bicicletes de la canalla

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/secure.notion-static.com/adbf0462-3402-4bf4-9692-6a6a2fd56abc/Archivo_31-3-20_19_01_54_(2).jpeg

ACCESSIBILITAT I INTEGRACIÓ AL PARC DE LA QUINTANA

Tot el programa de l'escola situat a planta baixa i 100% accessible, així com una coberta verda integrada dins el parc de la Quintana.

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/secure.notion-static.com/81836b3f-1a88-4391-aa0d-4c24be94e689/Archivo_31-3-20_20_24_00_(2).jpeg

ADAPTACIÓ DE L'EDIFICI EN EL LLOC

L'edifici s'integra en el parc de la Quintana amb una imatge discreta confonent-se amb el terreny natural. A la zona propera al carrer, la imatge és més urbana i més integrada amb les edificacions properes.

https://s3-us-west-2.amazonaws.com/secure.notion-static.com/f1b8a69b-7ce2-4a41-b88d-486c359d39b4/Archivo_1-4-20_13_41_50_(2).jpeg