An online partnering session for Canadian and Danish digital games developers to meet new international co-production partners in visual and interactive storytelling.

Sign Up Here

When: November 25th 2020

08:00-09:30 🇨🇦 (Vancouver)

11:00-12:30 🇨🇦 (Montréal/Toronto)

17:00-18:30 🇩🇰 (Copenhagen)

Where: Zoom Webinar

How: See below.

Co-development makes us stronger

Participants will learn about the Canada-Denmark Co-Development Incentive for Digital Media Projects, which can provide up to CAD 70,000 (approx. DKK 350,000) in support of innovative digital media storytelling between Canadian and Danish production partners.

Schedule

17:00 Welcome and Introduction (10 minutes)

17:10 Canada-Denmark Co-Development Incentive for Digital Media Projects (25 minutes)

17:35 Round 1 - Canadian Co-production Project Pitches (2 minutes each - 20 minutes)

17:55 Break (5 minutes)

18:00 Round 2 - Danish Co-production Project Pitches (2 minutes each - 20 minutes)

18:20 TBC - Testimonial from a Successful CA-DK Game Co-production (5 minutes)

18:25 Conclusion (5 minutes)

18:30 End of Session

How to participate

  1. Sign up for the webinar to learn about Canada-Denmark Co-Development Incentive for Digital Media Projects
  2. Optional: pitch your co-production project idea to other webinar participants!

Submitting your co-production project pitch

Would you like to pitch your co-production idea to potential partners during the webinar? If yes, submit your pitch slide to [hang@via.dk](mailto:hang@via.dk?subject=[CADKGAME) by November 23, 2020. Please follow the slide format template below. Pitch spots are assigned on a first-come, first-served basis, so do not delay in submitting your pitch. You'll be given 2 minutes to present your pitch at the webinar, and the slides will be made available online.